WhatsApp Sipariş
Kapat
Şifremi Unuttum
Yeni Üyelere İndirim Fırsatı
Kapat
Sepetim
2016 Şık Yazlık Ayakkabı Modası
16.05.2016

2016 Şık Yazlık Ayakkabı Modası

2016 Şık Yazlık Ayakkabı Modası

Yaz sezonun gelmeye başlaması ile birlikte doğal olarak bayanları da bir alışveriş heyecanı da sarmaya başlamaktadır. Çizme ve botlardan kurtularak artık ayaklarınızın daha çok hava almasını sağlayacak özellikte ki açık ayakkabıları tercih etme zamanı geldi. Ülkemizde her sezonda farklı tip özellikte ki ayakkabılar vitrin camlarını süsleyip trend haline dönüşürken bu sene geçen sene de olduğu gibi babetlerden sandaletlere kadar konforu yakalamanıza yardımcı olacak ayakkabılar daha çok tercih edilmeye başlanacaktır.

Düz Kapalı Terlikler Yaz Modası Oluyor

Terlik deyip geçmeyin. Düz kapalı özellikte ki şık tasarımlı terlikleri elbise ve uzun etekleriniz altına tercih ederek maskülen bir hava yakalamanız da son derece kolay olmaya başlayacaktır. Bayanların daha tarz bir görünüme sahip olmasına en iyi şekilde yardımcı olacak düz kapalı terlikler bu yılın en çok tercih edilecek ayakkabı çeşitleri arasında yer alıyor. Özellikle bayanlar tatil yapmaya başlarken de daha çok rahat edecekleri terlik çeşitlerini satın alarak tatilini yaparlar. İşte bu tür bayanlarımızın aradıkları konforu en güzel şekilde sunacak olan terlik tasarımlarını artık çok rahat bir şekilde ayakkabı dünyası içerisinde bulabileceksiniz.

Şeffaf Ayakkabılar Yazın Can Yakacak

Ayaklarınızı komple gösteren şeffaf ayakkabılarla son derece trend bir görünüm yakalayabilirsiniz. Özellikle son yıllarda çantalar da PVC özellik uygulaması görülüp hayatımıza renk katılırken aynı şekilde yeni sezonda da ayakkabı tasarımları içerisinde tüm bunları görebilmek artık oldukça kolay olmaya başlayacaktır. Özellikle ayakkabının en önemli dikkat çeken yanlarından birisi de daha çok bilekli kısm kadar tasarlanmış olmasıdır. Bilek bölümünde ise ayakkabıya çeşitli aksesuarlar katılarak daha şık olması sağlanmış.

Takunya Topuklarla Şıklık

Bayanlar genelde ayakkabı tercih ederken boylarını daha uzun göstermeye yardımcı olacak modellere yönelmektedir. 2016 yaz ayakkabı modelleri içerisinde ise takunya topuklu ayakkabıları görebilmeniz de son derece kolay olacak. Üstelik yalnızca standart bir renk olmadan ayakkabılarda farklı renk çeşitlerine de ulaşabilmeniz kolay olduğu kadar sizleri de fazlası ile şık yapmaya yardımcı olacak. Her renk ayakkabıları da artık göreceksiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.